• - Snabb och proffesionell hjälp!

OM OSS PÅ LUX EL ÖSTERLEN

Vi som jobbar på Lux El Österlen har lång erfarenhet och ett brinnande intresse för yrket. Vi hjälper dagligen våra kunder med allt från rådgivning, felsökning och reparation till ljusberäkning, projektering och nyinstallation av villan.

Företaget startade 2014 och sedan dess haft en stabil tillväxt varje år. De leverantörer vi samarbetar med har produkter av hög kvalité och har liknande värderingar som oss när det gäller mångfald, miljö och kvalité.

I vår 200m² stora butik som vi delar med Belysningsimporten & Möbelimporten visar vi gärna dig de senaste nyheterna inom el och belysning!

VÅRT TEAM

Henrik Dahl

Henrik är auktoriserad elinstallatör och har under 18 år arbetat med projektering, planering och utförande av olika typer av el- & belysningsanläggningar. Behöver ni installationstips, rådgivning eller hjälp med projektering och belysningsplanering är det oftast honom ni får hjälp av.

Carl Lindskog

Carl är utbildad installationselektriker och har under sina 12 verksamma år samlat på sig värdefull erfarenhet både inom elinstallations och larmbranchen. Kort och gott en  mångsidig elektriker.

Johnny Hansen

Ser till att allt flyter på i butik och lager. Han delar gärna med sig av de tips och råd han lärt sig efter närmare 20 års erfarenhet inom el- och belysningsbranschen. Johnny finns för det mesta i butiken och hjälper gärna till när det gäller produkt- och leveransfrågor.    

PERSONLIG SERVICE

Maila [email protected] eller ring oss på 0414-100 79 så hjälper vi er!